Комбуча Роза е направена по оригинална рецепта, съставена от Комбуча Класик и притежава вълшебен аромат на рози. Обогатена е с българска розова вода, която се грижи за доброто здраве на стомаха и нервната система. Тази напитка има високо съдържание на пробиотици, антиоксиданти фитохимикали. Редовният й прием ще се справи с проблемния стомах, ще подсили имунитета ви и ще успокои нервното напрежение. Вкусът й е нежен, флорален с типични сладко-кисели нотки. Насладете й се директно, като част от екзотичен коктейл или с няколко парченца плодове за повече аромат.
Комбуча представлява жива симбиозна колония от дрожди и полезни бактерии. Културата се развива в чаена инфузия и чрез естествения процес на ферментация превръща захарта в голямо разнообразие от други съединения, които са детоксикиращи и питателни за човешкото тяло. Получената смес е с високо съдържание на пробиотици (полезни бактерии, като лактобацилус ацидофилус и s.Boulardii)
Най-ароматния вид комбуча си има и био вариант! За любителите на най-висококачествени храна и напитки създадохме Био Комбуча Лайф Джинджифил. Всички съставки за производството на напитката са био сертифицирани. Коренът от джинжифил е известен с множеството си ползи за организма. Той подобрява храносмилането, успокоява гаденето и има доказан антисептичен и антимикробен ефект. В комбинация с високите нива на пробиотици в комбуча получавате жива, естествено газирана и много полезна напитка, на която да се наслаждавате без угризения и притеснения. Вкусът й е тръпчив, сгряващ и запомнящ се – любим на малки и големи.
Любим ресторант , винаги прясна ,вкусна храна ????. Когато и да отида винаги оставам доволна , момичетата от персонала са винаги усмихнати и вежливи , а опцията да поръчаш обедно меню с доставка е идеално .