BMS Бъкстон

Food & Drink

BMS Бъкстон

ул. Тодор Каблешков 30700 400 90
Поръчай и бъди един от първите, които дават оценка.
Българска КухняГотвени ястияЕвропейска кухняСалатиСупиПилешкоСвинскоТелешкоКюфтеСкараКебапчеКартофкиКартофиДесерти
$$
$$$$$
Работно време
Понеделник
Доставка: 10:30–19:00
Ресторант: 10:30–19:00
Вторник
Доставка: 10:30–19:00
Ресторант: 10:30–19:00
Сряда
Доставка: 10:30–19:00
Ресторант: 10:30–19:00
Четвъртък
Доставка: 10:30–19:00
Ресторант: 10:30–19:00
Петък
Доставка: 10:30–19:00
Ресторант: 10:30–19:00
Днес
Доставка: 10:30–19:00
Ресторант: 10:30–19:00
Неделя
Доставка: 10:30–19:00
Ресторант: 10:30–19:00

„BMS Българска кухня“ е най-голямата верига у нас, която предлага готвени специалитети от традиционната българска кухня. Ние сме сред първите в страната, насочили усилията и дейността си към здравословното хранене. Ние ежедневно се грижим до всеки един наш клиент да достигат вкусни, свежи, прясно приготвени супи, салати, месни и безмесни специалитети, гарнитури, сосове, десерти, безалкохолни и нискоалкохолни напитки.
При нас винаги ще бъдете обслужени вежливо. С позитивното си и приветливо отношение, нашите служители ще ви накарат да се почувствате уютно и приятно.
Работим с екип от професионалисти, които спазват единен стандарт на обслужване и работа.  Добре обученият ни персонал ще Ви консултира, насочи и посъветва винаги с усмивка.
Поддържаме уникалност в приготвянето на ястията
Това, с което се отличаваме, са нашите на място приготвени ястия. Ние не използваме консерванти, оцветители или подобрители. Приготвяме всичко на момента и на място, без предварителни заготовки. Неповторимият вкус на ястията постигаме като запазваме продукта, без да го замразяваме. Работим с най- новите технологии. Готвим в конвектомати, с помощта на които храната се задушава, запазва вкусовите си качества, полезните свойства и съставки.
Към всяко ястие задължително добавяме щипка любов и много внимание.
Използваме само най- качествените продукти
Всяко ястие се приготвя с внимателно подбрани продукти, доставяни от утвърдени производители. В големия избор от ястия и напитки, в нашите витрини, поставяме в центъра на вниманието вкусните и висококачествено приготвени национални ястия, а за да има още по- голямо разнообразие Ви предлагаме и наши лични специалитети.
Спазваме висок контрол при приготвянето на храните
Безопасността на храните е от изключителна важност за нас, която осигуряваме с въвеждането на ефективни НАССР системи в цялата верига. Контролът по спазването на тази система в нашите заведения, се осъществява чрез множество оперативни проверки и регулярни одити от сертифицирани одитори.
В „BMS Българска кухня“ винаги ще намерите салати от свежи зеленчуци, прясно приготвени ястия, прясно изпечени хлебчета и десерти, които ще поглезят небцето ви. Богатият избор и изключителните вкусови качества на нашите ястия несъмнено привличат и очароват.
Благодарим ви, че избирате нас!

Удобен за
Обяд, Обилно наяждане
Екстри
Wi-Fi
Средна сметка на човек
5-10
Тип обслужване
Самообслужване
Подходящо облекло
Без изисквания
FastFood

Ти откри нов ресторант

Поръчай и дай твоята оценка, за да помогнеш и на другите гладни в сайта.
Твоята кошница е празна.