Grill House Plan B

Пилета на грил

Grill House Plan B

ул. Русе 40700 400 90
(5) оценки
100Храната беше добра100Доставката беше навреме100Поръчката беше точна
Пилета на грилПилеПилешкоСвинскоРебра
$
$$$$$
Работно време
Днес
Доставка: 12:00–20:30
Ресторант: 09:00–21:00
Вторник
Доставка: 12:00–20:30
Ресторант: 09:00–21:00
Сряда
Доставка: 12:00–20:30
Ресторант: 09:00–21:00
Четвъртък
Доставка: 12:00–20:30
Ресторант: 09:00–21:00
Петък
Доставка: 12:00–20:30
Ресторант: 09:00–21:00
Събота
Доставка: 12:00–20:30
Ресторант: 09:00–21:00
Неделя
Почивен ден

Ревюта за Grill House Plan B

(5) оценки

Ето какво казват клиентите:

  • 100Храната беше добра
  • 100Доставката беше навреме
  • 100Поръчката беше точна
Твоята кошница е празна.