Massa Balkan

Bar & Restaurant

Massa Balkan

Гранд Мол Варна0887 122 551
Поръчай и бъди един от първите, които дават оценка.
Отворен 3 февруари 2018
БарбекюАгнешкоТурски ДесертиАзиатска КухняСалатиПилешкоДесертиОриенталска КухняТурска кухня
$$$$
$$$$$
Работно време
Понеделник
Доставка: 10:00–22:00
Ресторант: 10:00–00:00
Вторник
Доставка: 10:00–22:00
Ресторант: 10:00–00:00
Сряда
Доставка: 10:00–22:00
Ресторант: 10:00–00:00
Четвъртък
Доставка: 10:00–22:00
Ресторант: 10:00–00:00
Петък
Доставка: 10:00–22:00
Ресторант: 10:00–00:00
Днес
Доставка: 10:00–22:00
Ресторант: 10:00–00:00
Неделя
Доставка: 10:00–22:00
Ресторант: 10:00–00:00

Ресторант Massa Kitchen и ресторант Massa Asia & Orient предлагат на своите клиенти ирт и разнообразно меню. Постигайки равновесие между органичните материали и индустриалните елементи, дизайнерите ни отвеждат в един прекрасен свят, където всеки от нас може да почувства традициите, кухнята и културата на няколко континента.

Ресторантът Massa Kitchen разполага с няколко обособени къта. Ако сте любители на домашния уют можете да изберете масите, като в тосканска кухня. Помислили сме и за по-големите компании. Големите сепарета и красивите дървени мебели се съчетават вълшебно с огромни полилеи от мъниста, правейки още по-екзотично усещането. Залата на ресторанта се допълва от закрита тераса, която прелива от светлина, зеленина и комфорт. Един от основните акценти в ресторант Massa Kitchen е Cooking Show зоната, която позволява на клиентите да се докоснат до самия процес пo приготвянето на тяхната храна. 

Кухнята е оборудвана изцяло с най-модерната италианска техника, а менюто е трудно да се опише, тъй като е съставено от над 200 апетитни предложения. За любителите на италианската кухня, Massa Kitchen предлага голямо разнообразие от паста, собствено производство и пици, за която направа се използват едни от най-висококачествените италиански продукти. Телешкото месо, което предлага ресторант Massa Kitchen пристига директно от Севиля, място признато за второто в света, предлагащо най-качествения продукт. Нека не забравяме и един много важен акцент в ресторанта, а именно суши бара, където професионални суши майстори ще ви пренесат в света на десетките видове суши. Всички тези ястия ще ви доставят неописуемо удоволствие с изискания и пълен с аромати вкус. 

Непосредствено до ресторант Massa Kitchen се намира и ресторант Massa Asia & Orinet - новото бижу на град Варна! Тук ние ще ви срещнем с Ориенталската и Азиатската кухня по изключително интригуващ начин.

Интериорният дизайн и изпълнението са дело на специалистите от Martineli, те отделят характерни за всяка кулинарна традиция зони. Големи гонгове и разделителни решетки, са само част от елементите, характеризиращи азиатската култура. Пищната цветна тераса ще пренесе посетителите на ресторанта в Мароко и Магреба. Многото цветове и отворените части от тавана в Ориенталската част от ресторанта ще Ви пренесат в света на Шехерезада, а традиционните и апетитни ястия ще предизивкат сетивата Ви. Красивите малки и големи елемненти и в двата обособени къта ще Ви пренесат в приказен свят в който с удоволстиве можете да се насладите на храна си с любим човек, добри приятели или семейство. 

Шеф готвачът - Мартин Крумов е подбрал най-популярните ястия от ориенталската и азиатска кухня и обещава истинско кулинарно пътешествие. Ще можете да се насладите на ястия приготвени с най-висококачествените продукти, характерни за Ливан, Мароко, Турция, Сирия, Тайланд, Китай, Япония, Тайван. И тук, също както в ресторант Massa Kitchen, клиентите могат да се насладят на Cooking Show зоната, която ще им позволи да се докоснат до автентичната азиатска и ориенталска кухня. 

За съчетанията на вино и храна е изписано много, а темата едва ли може да бъде изчерпана. В Massa Kitchen и Massa Asia & Orient и най-претенциозните кулинари ще могат да съчетаят ястието с подходящото вино, пристигнало от специално селектирани изби на 6 държави в света.

Удобен за
Среща с приятели, Семейна среща, Обяд, Пушачи, Непушачи, Имени дни, Рождени дни, Романтика, Бизнес среща, Първа среща, Майки с деца
Екстри
Wi-Fi, Паркинг, Зимна градина
Обстановка
Азиатски стил, Ориенталски стил
Тип обслужване
Със сервитьори
Стил музика и ниво на звука в ресторанта
Ориенталска
Ниво на звука: Средно
Подходящо облекло
Елегантно
Massa Balkan
Massa Balkan
Massa Balkan
Massa Balkan
Massa Balkan
Massa Balkan
Massa Balkan
Massa Balkan
+8
FastFood

Ти откри нов ресторант

Поръчай и дай твоята оценка, за да помогнеш и на другите гладни в сайта.
Твоята кошница е празна.