European Restaurant

Padre

ул. Червена стена 580700 400 90
Поръчай и бъди един от първите, които дават оценка.
Интернационална куняСалатиСвинскоМорска кухняДесерти
$$
$$$$$
Работно време
Днес
Доставка: 13:00–21:30
Взимане от място:12:30–21:30
Събота
Доставка: 12:00–21:30
Взимане от място:12:30–21:30
Неделя
Почивен ден
Понеделник
Доставка: 13:00–21:30
Взимане от място:12:30–21:30
Вторник
Доставка: 13:00–21:30
Взимане от място:12:30–21:30
Сряда
Доставка: 13:00–21:30
Взимане от място:12:30–21:30
Четвъртък
Доставка: 13:00–21:30
Взимане от място:12:30–21:30

Padre Restaurant отвори своите врати за всички любители на домашно приготвената кухня. Заведението се намира в кв. Лозенец на улица „Червена стена” № 58 и е в непосредствена близост до административни сгради и офиси. Всеки ден вие имате възможността да се докоснете до разнообразна и висококачествена храна, която ще погали вашите сетива. 
Насладете се на обедната почивка
Откъснете се от забързаното ежедневие, всички задачи и неприятности. Насладете се на обедната почивка подобаващо. Обедното меню на Padre Restaurant включва супи, салати, основни ястия и десерти. Всеки ден в него ще откриете различни специалитети, с които се гордеем. Домашният комфорт, уюта и непринудената обстановка ще ви правят компания по време на вашия престой в заведението и гарантирано ще направят вашия ден усмихнат, позитивен и успешен.
Магията на различната кухня
Всеки ресторант се опитва да наложи свой собствен стил пред своите клиенти. Всеки майстор готвач има своите тайни, които остават пълна мистерия. Малко обаче са ресторантите, в които се запазва автентичността и качеството на храната през годините.
"Няма любов, по-искрена от любовта към храната." - Джордж Бърнард Шоу
Водени от тази сентенция, ние искаме да ви поднесем ненадминато кулинарно преживяване с авторски рецепти, които акцентират върху домашната кухня.  И ако все още се чудите защо различната кухня...  Причините са много. Основната е качеството. Ние на правим компромиси с него. За приготвянето на всяко ястие се използват само и единствено висококачествени и естествени продукти. Месо, плодове, зеленчуци, млечни продукти. Всички те са с гарантиран произход и качество.  Добрите продукти и майсторското им приготвяне от готвача правят блюдата неустоими. 
  
Вие сте на правилното място
Padre Restaurant превръща обикновения, динамичен и напрегнат ден в забавление и наслада. Закуска, обяд, вечеря или бърза среща с приятели. Празници, рожден ден, имен ден или др. Независимо от повода на вашето посещение, ние с удоволствие ще бъдем ваши домакини. Доверете ни се. Вие сте на правилното място. 

FastFood

Ти откри нов ресторант

Поръчай и дай твоята оценка, за да помогнеш и на другите гладни в сайта.
Твоята кошница е празна.