Royal Nature

Health Food Restaurant

Royal Nature

ул. Пирински проход 47Г0700 400 90
Поръчай и бъди един от първите, които дават оценка.
Здравословна кухняОбедниСупиДесертиСалати
$$
$$$$$
Работно време
Понеделник
Доставка: 10:00–16:00
Ресторант: 08:00–16:00
Вторник
Доставка: 10:00–16:00
Ресторант: 08:00–16:00
Сряда
Доставка: 10:00–16:00
Ресторант: 08:00–16:00
Четвъртък
Доставка: 10:00–16:00
Ресторант: 08:00–16:00
Днес
Доставка: 10:00–16:00
Ресторант: 08:00–16:00
Събота
Почивен ден
Неделя
Почивен ден

Roal Nature - Healthy Kitchen е кетъринг компания, която ще ви помогне да започнете да живеете здравословно и балансирано. Компанията притежава развити компетенции в разработката на здравословни хранителни режими, частен и корпоративен кетъринг и доставка на обедни менюта. Нашата мисия е да ви вдъхновим и покажем, че здравословният начин на живот може да бъде лесен, вкусен и е въпрос на избор, който всеки един от вас просто трябва да направи.  

ЗДРАВОСЛОВНИ ОБЕДНИ МЕНЮТА
Ако Ви е омръзнало да се храните винаги в последния момент и с каквото ви попадне, погрижете се за вашето здараве и опитайте нашите разнообразни и вкусни обедни менюта. Изберете подходящият за вас вариант - Vegan, No Gluten, Vegetarian, Standard и ние ще го доставим директно до работното ви място или дома. Насладете се на здравословен обяд, изготвен по рецепти на едни от най-известните нутриционисти в страната. Ние внимателно подбираме всички използвани продукти и съставки, единствено съобразени с вашите предпочитания.  Не използваме подобрители, оцветители, консерванти, подсладители и други химически добавки. Процесите по предварителната подготовка и топлинната обработка на хранителните продукти са съобразени с всички съвременни концепции за приготвянето на здравословна храна

КОРПОРАТИВЕН КЕТЪРИНГ 
Корпоративният кетъринг е услуга специално разработена за компании, които искат да подсигурят вкусно, лесно и здравословно разнообразие на техните служители. Роял Нейчър поема цялостната грижа за вашия специален екип. Ние ще се съобразим с техните нужди и ще изготвим здравословна и вкусна храна, напитки и всичко необходимо, за да задоволим и най-претенциозните служители. 

Услугата включва ежедневно посещение от наш представител, който следи за наличности и зареждане на разнообразни продукти, представяне на нови артикули, поддръжка на техническата изправност на охлаждащите съоражения и всичко необходимо, с което бихме подобрили вашия работен процес.  

 

ЗАЩО ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ?
Храната е лекарство и удоволствие! Качеството и доброто обслужване са това, на което най-много държим.  Royal Nature - с нас е лесно и полезно!

FastFood

Ти откри нов ресторант

Поръчай и дай твоята оценка, за да помогнеш и на другите гладни в сайта.
Твоята кошница е празна.