Тилилей

Здравословно приготвена висококачествена храна

Ресторант

Тилилей

бул. Генерал Колев 74A0700 400 90
(1) оценка
100Храната беше добра100Доставката беше навреме100Поръчката беше точна
Обедни МенютаЗдравословна кухняВегетарианска кухняПатешкоПицаСалати
$$$
$$$$$
Работно време
Понеделник
Доставка: 11:30–20:30
Ресторант: 10:00–23:00
Вторник
Доставка: 11:30–20:30
Ресторант: 10:00–23:00
Днес
Доставка: 11:30–20:30
Ресторант: 10:00–23:00
Четвъртък
Доставка: 11:30–20:30
Ресторант: 10:00–23:00
Петък
Доставка: 11:30–20:30
Ресторант: 10:00–23:00
Събота
Доставка: 11:30–20:30
Ресторант: 10:00–23:00
Неделя
Ресторант: 10:00–22:00
Почивен ден

Със здравословно приготвената храна в нашия ресторант целим да дадем възможност на клиентите си да изпитат удоволствието от правилно приготвени блюда. Те са от подходящи продукти, съгласно изискванията на разделното хранене - избягваме смесването на въглехидрати с протеини. Използваме машини и съоражения, произведени в Германия, работещи на принципа на бавното готвене - су-виид уреди, фурни за бавно готвене и конвектомати. Стремим се да използваме възможно най-много продукти от нашия регион, а тези, които не можем да подсигурим тук, търсим от други екологични райони.

Храната приготвяме в малки количества, което дава възможност на клиентите ни да избират от различни хранителни групи. Присъствието на риба, птици, месо и зеленчуци подсигурява разнообразие и правилно съчетание за всеки, в зависимост от здравословното му състояние. Стремежът ни е за тясна връзка между цена и качество.

Приготвяме блюда по традиционни рецепти, които са предпочитани от друга група наши клиенти. Приготвянето им също така се извършва с продуктите на здравословната храна. Контролът по спазване на технологията се извършва от собственика на ресторанта Красимир Стамболийски, който предлага и различни авторски рецепти, резултат от дългогодишен опит в ресторантьорството.

Целта на здравословно приготвената храна в нашият ресторант е да дадеме възможност на гостите ни да изпитат удоволствието от правилно приготвената храна съгласно изискванията за здравословно хранене.

За целта използваме технологията за приготвяне на храната с машини и съоръжения произведени в Германия, работещи на принципа на бавното готвене. За да постигнем тези резултати работим със су-вид ("sous-vide") уреди, фурни за бавно готвене и конвектомати.

Различните видове храна, която приготвяме е подчинена на принципа на разделното хранене, като избягваме смесването на въглехидрати с протеини. Стремим се максимално да използваме продукти произведени в нашият регион, а тези които не можем да подсигурим търсим да бъдат от екологични райони.

Ежедневно приготвяната храна в малки количества дава възможност на гостите ни да могат да избират от различните групи храна в зависимост от основният продукт за съответното ястие. Ежедневното присъствие на риба, птици, месо и зеленчуци, като основна съставка на приготвяната храна, подсигурява на гостите ни месечното разнообразие и правилно съчетание на най-подходящата храна за всеки един от тях, в зависимост от здравословното му състояние. Стремим се чрез високо качесвената храна да дадем на гостите ни възможността да се наслаждават на храната, която консумират при нас. Стремежът ни е за най-тясна връзка между цена и качество.

Освен здравословно приготвяните храни, приготвяме и храни по традиционни рецепти, храни които биват избирани от друга група наши гости. Приготвянето на тези видове се извършва със същитите продукти, с които приготвяме и здравословната храна. Контролът по спазване на технологията се извършва от собственикът на ресторанта Красимир Стамболийски, който предлага и различни авторски рецепти, резултат от дългогодишният му опит в ресторантьорството.

Удобен за
Вегетарианци, Среща с приятели, Семейна среща, Обяд, Рождени дни, Обилно наяждане
Екстри
Wi-Fi, Обедно меню
Средна сметка на човек
10-20лв.
Тип обслужване
Със сервитьори
Подходящо облекло
Без изисквания
Брой места
На открито: 40
Закрито: 42

Медия

Тилилей
Тилилей
Тилилей
Тилилей
Тилилей
Тилилей
Тилилей

Ревюта за Тилилей

(1) оценка

Ето какво казват клиентите:

  • 100Храната беше добра
  • 100Доставката беше навреме
  • 100Поръчката беше точна
Твоята кошница е празна.