Win Sandwich

Sandwich Shop

Win Sandwich

ул. Житница 240700 400 90
Поръчай и бъди един от първите, които дават оценка.
СандвичиТортилиВегетариански
$
$$$$$
Работно време
Днес
Доставка: 11:00–21:00
Събота
Доставка: 11:00–21:00
Неделя
Доставка: 11:00–21:00
Понеделник
Доставка: 11:00–21:00
Вторник
Доставка: 11:00–21:00
Сряда
Доставка: 11:00–21:00
Четвъртък
Доставка: 11:00–21:00

ДОБРИ ПРАКТИКИ И
ИСТОРИЯ
Основана през 2010 година, Евро Кетъринг стартира дейността си като малка семейна компания, като главната й дейност е производство на сандвичи. Впоследствие, компанията се разраства и в момента в нея работят над 40 човека. Компанията построява собствен цех в гр. Ихтиман, като по този начин стимулира регионалната икономиката и отваря нови работни места за жителите на града.


До днес
Устойчивост
Главната дейност се запазва и през 2019 година, Евро Кетъринг е лидер на пазара в производството на сандвичи, с дистрибуционна мрежа в цяла България. Благодарение на дългогодишните ценности, които компанията съхранява през годините, брандът “WIN Sandwiches” се превръща в един от най-разпознаваемите и доверени избори на сандвичи.
Още от нашето скромно начало като семейна фирма за сандвичи, Евро Кетъринг винаги се е стремяла към положителни промени в света. Ето защо, ние подкрепяме малките стъпки, които водят към по-добро бъдеще, а именно – устойчивото развитие. За изработката на сандвичите, ние използваме картонени опаковки, които минимизират използването на еднократни пластмасови изделия и по този начин помагаме за опазването на околната среда.

# 1
По продажби на сандвичи
10 +
Години опит
1000 +
Oбекта в България
ВИНАГИ СЛЕДВАМЕ НАШИТЕ
ЦЕННОСТИ

ИНТЕГРИТЕТ
Ние играем по правилата. Имаме ‘fair play’ политика, както към хората, които работят в компанията, така и към нашите клиенти. С течение на времето, нещото, което ни е помагало да се развиваме като компания и да завладяваме нови територии, е нашата култура на лоялност и честност.


ИНОВАТИВНОСТ
Компанията е основана от семейство на кулинарни иноватори. Ние обичаме да експериментираме с нашите рецепти, които винаги включват най-качествените и добри продукти на пазара. Стараем се да сме и в крак с хранителни тенденциите, които разбира се, са съобразени с типично българския вкус.


СЕМЕЙНА ФИРМЕНА КУЛТУРА
Стараем се да предадем нашите лични семейни ценности и в компанията. Хората, които работят при нас, не са само наши служители, а са част от нашето голямо семейство. При нас съществува диалог между хората и тяхното мнение и препоръки винаги се взимат под внимание. Точно тази фирмена култура ни помага да вървим напред.

FastFood

Ти откри нов ресторант

Поръчай и дай твоята оценка, за да помогнеш и на другите гладни в сайта.
Твоята кошница е празна.