Грабни намаления до -30% с твоята международна студентска карта ISIC

Бързо потвърди, че си картодържател на студентска карта ISIC, за да получаваш ексклузивни оферти и вкусни отстъпки от Fastfood


Въведи номер на твоята ISIC карта

FAQs

Fastfood е национален лидер за онлайн и мобилни поръчки и доставка на хранa. Ние доставяме хапване от любимите ти ресторанти до твоят кампус. Ще донесем храната ти, където и да си - твоята стая в общежитието, апартамент или дори библиотеката.

Студентските намаления са специални оферти и отстъпки, които студентите собственици на международни студентски карти ISIC могат да използват във Fastfood.

Искаме да прекарвате по-малко време в готвене, така че можете да отделите повече време за изучаване или правене на нещата, които обичате.

Студентите, които в момента посещават акредитиран колеж или университет и са картодържатели на международна студентска карта ISIC, могат да получават отстъпки и намаленя през нашата програма.

Започни с щракване върху бутона „Въведи номер на карта.“ След това следвай указанията за въвеждане на твоята информация.

След като каратата е въведена и верифицирана можеш да използваш филтъра с обекти, които предлагат намаления и оферти за картодържатели.

Да! Покани приятелите си на нашата платформа. Тук ще могат да верифицират своите международни студентски карти ISIC и да отключат всички студентски отстъпки и намаления.

Добавени
Твоята кошница е празна.